fbpx

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 27.07.2017 alkaen
Päivitetty viimeeksi: 16.12.2018
* Toimitusajat päivitetty

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Immedia, y-tunnus 2845407-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.konkarit.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Yhteenvedon tilauksestasi
  • Maksetun laskun summan
  • Arvioitu käsittely/toimitusaika

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu CheckOut Finland sivuston kautta.

_

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarnalla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

_

Toimitusaika

Keskiverto toimitusaikaimme on 3-10 arkipäivää tilauksen jättämisestä. Ilmoitamme 10 arkipäivän kuluessa, jos tuotteen toimistus myöhästyy.

Tuotteet joiden tuotesivulla on valmiiksi ilmoitettu arvioitu toimitusaika poissulkevat muut oletusajat.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Konkarien facebook sivuilla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitukset tulevat pääsääntöisesti Suomen, Saksan tai Espanjan varastolta. Kaikki tilaukseen liittyvät asiat ovat ainoastaan Konkarit.fi -henkilöstön tiedossa, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tuotteet toimitetaan postin välityksellä ympäri Suomen!

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Lue tarkka palautuspyyntöön liittyvä artikkeli ja takuuseloste.

Takuu

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@konkarit

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Evästeet
Käytämme evästeitä sivustollamme parantaaksemme näkyvyyttä sekä asiakaspalvelua. Emme jaa tietoja kolmansille osapuolille, ikinä.

Immedia / Konkarit käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Immedia / Konkarit sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

0