fbpx

14 päivän palautusaika

EU:ssa sinulla on oikeus perua etämyyntituotteen kauppa 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta. Voit perua kaupan mistä syystä tahansa – silloinkin kun olet vain muuttanut mieltäsi.

 

Kaikilla tuotteilla maksuton kahden vuoden lakisääteinen takuu

EU:n sääntöjen mukaan sinulla on aina oikeus vähintään kahden vuoden maksuttomaan takuuaikaanriippumatta siitä, ostitko tuotteen verkosta, kaupasta tai postimyynnistä.

Tämä kahden vuoden takuu on vain vähimmäisoikeus: oman maasi sääntöjen mukaan sinulla saattaa olla oikeus lisäsuojaan. On hyvä muistaa, että EU:n säännöistä poikkeamisen on aina oltava kuluttajan edun mukaista.

Jos EU:n alueella ostamasi tuote on viallinen tai se ei näytä samalta tai toimi siten kuin etukäteen on kerrottu, myyjän on korjattava se tai vaihdettava se uuteen maksutta tai annettava tuotteen hinnasta hyvitystä tai täysi korvaus.

Voit pyytää kustannusten osittaista tai täydellistä korvaamista yleensä vain silloin, kun tavaran korjaaminen tai vaihtaminen ei ole mahdollista.

Meillä ei ole postin kanssa sovittua asiakkaiden tuotepalautus-sopimusta. Palautuksen lähettäminen tehdään omakustanteisesti, josta useissa tapauksissa korvaamme sen jälkikäteen. Kaikki tapaukset ovat kuitenkin yksilöllisiä ja ilmoitamme tavan, jolla toimimme asiakkaan kesken.

Haluatko tehdä palautuspyynnön tai takuupyynnön?

Lähetä sähköpostiviesti

info@konkarit.fi

Otsikolla ”Palautuspyyntö” ja tilausnumero.

Ilmoita viestissä nämä kohdat:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • pankkitilinumerosi, jonne maksamme summan.
  • sekä kopio KONKARIEN tilausvahvistuksesta.

Kerro syventävästi miksi, et ole tyytyväinen tuotteeseen tai sen toimivuuteen, jotta voimme palvelella parhaalla mahdollisella tavalla. Käsittelemme palautuspyynnöt saman viikon aikana.

 

0